Αρχική Σελίδα

Sichuan Bokda Precision Molding Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

Σε Bokda, οι βιομηχανικές λύσεις σχηματοποίησης συνήθειάς μας βοηθούν τους πελάτες σε ποικίλες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένης της στρατιωτικής βιομηχανίας, την ιατρική, επεξεργασία τροφίμων, τη μεταλλεία, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, τη διαχείριση απόβλητου ύδατος, τις ηλεκτρονικές συσκευές, την υγειονομική περίθαλψη & την ομορφιά κ.λπ.

Συνεργαζόμαστε στενά με την ομάδα σας για να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε τις καινοτόμες λύσεις. Ειδικευόμαστε στην μέταλλο--πλαστική μετατροπή, που βελτιστοποιεί το συστατικό σχέδιο και τη διάρκεια, που μειώνει το χρόνο παραγωγής και το κόστος, και που αυξάνει την αποδοτικότητα διαδικασίας παραγωγής.

Είμαστε γνωστοί για τη μοναδική ικανότητά μας να δημιουργήσουμε τις λύσεις που αντικαθιστούν τα ακριβά, κατασκευασμένα προϊόντα χάλυβα, που μειώνουν τις δαπάνες και τη χρονική ανοχή και που αυξάνουν τη ζωή διάρκειας και συστατικών.

Με τη σύσταση των υλικών και των τροποποιημένων προσεγγίσεων στη διαδικασία επεξεργασίας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε τεχνολογία εξεχουσών θέσεων δύναμης για να βελτιώσουμε τη λειτουργική απόδοσή σας. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας τις ακριβείς προδιαγραφές, επιτρέποντας σε μας για να δημιουργήσουν τα συστατικά που μπορούν να σταθούν μέχρι τα πιό ακραίες και απαιτητικές περιβάλλοντα και τις συνθήκες.

 

Η πολιτική πυρήνων μας είναι «ακολουθεί την άριστη ποιότητα και ξεπερνά τις προσδοκίες πελατών».

Κίνα Sichuan Bokda Precision Molding Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. φορμών Xingkexie Chengdu, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2011, το οποίο κέρδισε τα μέρη των πελατών στην εγχώρια αγορά.

 

Και προκειμένου να ικανοποιήσουν οι ανάγκες διαταγής περισσότερων πελατών, χτίσαμε Sichuan Bokda την ακρίβεια φορμάροντας τη Co., ΕΠΕ το 2018, το έδαφος αγοραστήκαμε από την κυβέρνηση, η νέα περιοχή εγκαταστάσεων άνω των 14000 τετραγωνικών μέτρων.

 

Το Chengdu καλύπτει τη βιομηχανική Co. σχεδίου, το ΕΠΕ ειδικεύεται στο βιομηχανικό και σχέδιο προϊόντων, συνεργαστείτε αποτελεσματικά με Bokda για να παρέχετε στους πελάτες την υψηλής ποιότητας μιας στάσης υπηρεσία.

img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Άλλα

Μάρκες : Bokda

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 60-200

Ιδρύθηκε Έτος : 2011

Εξαγωγή pc : 20% - 30%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Sichuan Bokda Precision Molding Co., Ltd. Πιστοποιήσεις